Killan kevätkokous 2022

Killan kevätkokous järjestetään maanantaina 25. huhtikuuta klo 17.30 Allianssitalossa ItäPasilassa osoitteessa Asemapäällikönkatu 1. Lähimmäs kokouspaikkaa pääsee raitiovaunuilla nro 2 ja 9 (Asemapäällikönkadun pysäkit) tai 7 (Ratamestarinkadun pysäkit), eikä Pasilan asemalta (kaikki lähi ja kaukojunat), Pasilan aseman bussipysäkeiltä (59, 69, 506) tai Mäkelänkatua kulkevien raitiovaunujen (1 ja 7) ja bussilinjojen pysäkeiltäkään (Mäkelänrinteen uintikeskus tai Pyöräilystadion) ole pitkä matka.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Esillä ovat myös Mitalitaiteen vuosikilpailun A ja Bluokan kilpailuehdotukset, ja saamme kuulla kilpailun kulusta. Lisäksi Tampereen taidemuseon kokoelmapäällikkö SuviMari Eteläinen kertoo hakupalvelu Finnasta ja Finnassa julkaistuista Killan mitaleista. Muuten ohjelmassa on vapaata seurustelua. Jaossa on myös uunituore Mitalitaiteen vuosikirja 2021.

Kevätkokouksen esityslista

  1. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan vaalit
  2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  3. Hallituksen kertomus edellisen vuoden toiminnasta ja varainhoidosta
  4. Toiminnantarkastajan kertomus edellisen vuoden tilien ja toiminnan tarkastamisesta
  5. Edellisen vuoden tilinpäätöksen vahvistaminen
  6. Tili ja vastuuvapauden myöntäminen
  7. Muut hallituksen valmistelemat ja kokouskutsussa mainitut asiat

Killan jäsenet seuralaisineen ovat tervetulleita kokoukseen. Tarjoilun vuoksi pyydetään ilmoittautumista viimeistään torstaina 21.4. joko sähköpostitse puheenjohtaja.mitalikilta(a)gmail.com tai puhelimitse (mielellään tekstiviestitse) numeroon 040 761 8270.

2021 Kilta toimintakertomus